sunnuntai 23. marraskuuta 2014

tämän morsiamen look koostui kierrätys- ja tarjousmateriaaleista.
mä vaan satun olemaan aika haukka mitä tulee halpoihin hintoihin. enkä osaa asiaa edes hävetä mitenkään.

tadaa! häiden dress codena oli black-mafia-coctail with pink twist

ihastu tai oksenna! ihan sama mulle. mulla ei ole ikinä ollut itsestäni mitään prinsessakuvitelmia, enkä hääpäivänänikään ole olettanut/haaveksinut olevani mikään tajuton kaunotar.
mutta omissa silmissäni siinä nyt vaan kävi niin!
tuntui niin kauniilta ja onnelliselta. en kestä!



suodatinpussiruusukimppu, mun "pinkkiä" .kimppu jota muru keksi vaatia 2 päivää ennen häitä mua tekemään. meinasi närvi revetä. #pitäähänsullakimppuolla!!!. ja maistraattireissultahan kimppu sitten unohtui. siunaamiselta meinasi unohtua kanssa, mutta siinä papin edessä toljottaessani tajusin pyytää ruttua hakemaan sen juhlapaikan keittiöstä.




kampaukseni oli just eikä melkein sellainen kun toivoin. kaunis. emmi salon capellista teki ihmeitä mun risukasalle. melkein juhlan jälkeen kävi itkettämään kun piti koko systeemi purkaa!




ja tuo puku.
musta, morsiamella. syntiä! hahahaha. (yläkuvissa merenneitomallissaan, alemmissa helma silkkinauhalla nostettuna pois töppöjalkojen tieltä.)
en olisi parempaa voinut saada! se istui kuin hanska, ja sen kanssa oli helppo jorata.
täydellinen hääpuku. musta. *
nii.

murulla oli humörin baggy-malliset harmaat housut, printtikuvoitu teepaita, valkoinen kravaatti ja musta liivi, ja harmaa puvun takki. tyylikästä kerrassaan! se niin miellytti mun silmää! niinkun aina. mä itseasiassa suosittelin sille printtipaitaa, kun turha patsastella hiivatin kauluspaidassa edes omissa häissään, jossei se nyt ihan ole hänen ominta tyyliään. kaikki muutkin tykkäsi sen lookista. rento, juhlava, humoristinen, niinkuin se itsekin.

mekko:UFF, bolero: vila, hiuskoru: hääkirppis.

3 kommenttia:

  1. Musta se kannattaa olla! Sitä määkin tuumasin, kun oman mustan kolttuni löysin. ;) Ihanat te, onnea vielä!

    VastaaPoista
  2. parasta on pukea mitä itselle sopii. välittämättä normeista. mä en nyt tän ikäsenä kolmen lapsen äitinä kokenu sitä neitseellistä valkosta tarpeelliseks ;)

    ja kiitos vielä! kiitos!

    VastaaPoista
  3. Voi jestas, upea!
    Tottakai häissä pitää olla jotain mustaa ja paljon!

    VastaaPoista