lauantai 11. heinäkuuta 2015

Toka lomaviikko plakkarissa, eikä vissiin mitään kerrottavaa tuleville sukupolville siitä käteen jäänyt. Säästä en viitis käydä kitiseen, mutta mainitsempa kuitenkin, ettei nyt ihan hienoa ollut. Heinäkuu, plus viistoista, pilvistä ja sataa.

Käytiin kundin kanssa korkkaamassa uus juna heti kotiinpäästyä. Karkkiaskit taskuun ja matkaan omalta takapihalta. 
Huisia! 
Kundi oli onnessaan. 
Kätevää on minustakin ettei tarvitse bussien kanssa enää kikkailla, ja tällaiselle kiireiselle ja paljon velvollisuuksia omaavalle ihmiselle uusi juna avaa paljon uusia mahdollisuuksia. 
Käytiin viikolla kundin kummilla, joka ystävällisesti päätti muuttaa uuden junaradan varrelle, vartin päähän meistä. Ei paljoa sade haitannut, ja 1,5h matkan sijasta tuo oli luikaus oli luksusta. Tyyppi kun vielä tykkää lenkkeillä mun kanssa, ja auttelee mua arjessa, niin tämä järjestely (hänen muuttonsa, uusi rata) on kaikinpuolin enemmän kun hyvä. 
Käytiin myös kirjastossa, matka-aika uudella junalla, 4min. Ho hoooo! 
Ja . 
Käytiin esikoisella, matka-aika uudella junalla 30min. Uusi ho hoo! 
Jos vielä löydän radanvarrelta supermarketin, josta kantaa ne 10 litraa maitoa, nii kyllä on elämästä tullut helppoa! 

Muuten tämä lomaviikko on mennyt lukiessa, ja siivotessa. Maalasin sattuneesta syystä myös kundin pöydän. Koska hän oli ystävällisesti raaputellut sen pinnan rikki simpukalla. Koska pinta oli pilalla, en yrittänytkään saada siitä kiiltävää ja tasaista. 
Taivaspöytä tuli. Tykkään! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti