keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Eilinen meni masennuksen ja päänsäryn kourissa.
Alko ottaa päähän koko loma, ja ahdistaa kaikin puolin. 
Itku kurkussa yökin sohvalla ja koitin sydä.
Kuumettakin mittailin, mutta turhaan, 35,6 ei anna vielä edes säälipisteitä. Meni päivä ns. harakoille. Onneksi lapsilla on kivaa pihaleikeissä keskenään. 

Tänään oli onneksi parempi flow. Nautiskelin auringosta ja vaimon seurasta terassilla. Kävin serkulla maalamassa keinua, ja sain kodin terrasta viimeisen ison kylmäalusen ostettua koirille. (Suosittelen! Alle 20e viilennysmatto, se vasta on jotain. Ovh eläinkaupoissa hipoo kuuttakymppiä...) 
Korkkasin myös Elisa kirjan tänään. On vähän jees, jossei aina tarvitse kirjastosta kaikkea kantaa, vaan sekä kirjaperpäivä-mutsi ja sen kirjaperpäivä-tytär voi toteuttaa itseään sähköisen kirjan kanssa toisinaan... Luksusta! 

Pitäis käynnistää tässä vielä projekti "fillari" ja tuunata tuo nakkisodan aikainen pyöränrottelo tyylikkääksi sinkulaksi, jolla suhauttaa töihin tukka hulmuten kun työmatka kuukauden päästä lyhenee pyöräilymittaan. (10km suuntaansa. Kohtuullista, sanon.) Faijan lähettipalvelu, joka tarpeen mukaan toimittaa ovelle mitä tahansa madoista (don't ask) mansikoihin, toi uudet venttiilit fillariin viimeviikolla. Kumit olikin tikissä, joten nyt pitää enää maalata ja huoltaa tuo pyörä. Sit se on koeajoa vaille valmis. 

(Tänään on oudosti huimaillut. Tämäpä tästä enää puuttui, kun jokakesäinen* Porvoo-retki on ihan ovella. Plääääääh...)

*He he. Vasta vol. 2. Päätettiin L:n kanssa tehdä tästä perinne. Vaikka hampaat irvessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti