perjantai 24. huhtikuuta 2015

no jaaha.
ilmotelkaas koiraystävät missä pääkaupunkiseudulla voi koiria uittaa?

meillä nyt iski semmoi probleema että lähilutakko on myyty yksityiselle, ja pian se aidataan, että mihins me sitte? ei viittittäis 1,5h enäjärvelle asti ajella aina kun haluaa mupet uittaa. näiden nuorimmaisten perussettiin kuuluu myös vedestä nouto, joten kesäviilennyksen lisäksi harrastumielessä olis kiva kerta vkoon/kahteen päästä lotraamaan.


2 kommenttia:

  1. Rajasaari tuossa Töölön kupeessa on mahti paikka, silloin kun ei ole sinilevää kuten monesti meren äärellä on. Vantaanjoen äärellä on muutama paikka myös, esmes Vantaankoskella meidän huudeilla. Vuosaaressa on vissiin kans, löytyy kaupungin nettisivuilta ja kuuklesta kun laittaa että "koirien uimapaikka Helsinki" jne. :)

    VastaaPoista
  2. nuo rajasaari ja herttoniemen koirapuisto onki meille tutut. kaipaillaan paikkaa siis missä koirat voi uida-uida, eikä just hirveesti olis sitä muuta trafiikkia. ts. että kun heittää noutoasiaa, niin on joku niskassa. :) mutta siis toi vantaanjoki kiinnostaa kyllä! onksulla jotai muuta suosikkipaikkaa viel ku toi vantaankoski? olisin kiitollinen vinkeistä!
    jakomäessäkin on vissii joku lutakko missä ihmiset on käyneet...?

    VastaaPoista