tiistai 2. joulukuuta 2014

jaigs!
huomenna vauva tulee viis.
en kestä! ja samalla kestän.

pojastani on kuoriutunut huipputyyppi. just olin sen kasvatuskeskustelussa. hunajaa tuli korvat täyteen, nii cool se on päiväkodissakin. mitä vähän nyt yrittää uusia/lepsuja tätejä vedättää ripsiä räpsyttelemällä (mm. saadakseen ylimääräistä ruokaa, apua pukemisessa tms.) mutta eihän se nyt huono ole. ku viisautta vaan. ja selkeesti äitinsä poika.

jäbä on kunnostautunut
-imuroimalla mummolassa nenänkautta juotavaa, koska norsutkin tekee niin.
-tekemällä ihmiset hulluiksi jankkaamalla junista, niiden aikatauluista ja reiteistä aina vaan ja uudestaan.
- oppimalla matikkalaskuja mennen tullen. (ja esim. varmistamalla mamilta miten mikäkin meni, ja vartin päästä lesoilemalla osaamisellaan mammalle. ai mikä fiksu poika? hahaha.)

kundi nukkuu yöt, rakentaa palapelejä päivät. silloin kun ei paini tai puhu junista. se osaa kirjaimet, ja fillaroida offroadia, se puhuu ja pussaa. hoitaa koiria. osallistuu kotitöihin. on empaattinen ja sydämellinen. tanssii breikkiä*. karkaa sillä lapasestakin, jännittävissä tilanteissa varsinkin. * mutta palopuhe saa sen palaamaan raiteelle. sen mielestä mami on kova jätkä, vaikka onkin muija. ja isona se alkaa just siks mitä mamikin on. kun se saa rahaa, se ostaa isomman lompakon. ettäs tiedätte. synttärilahjaksi se haluaa taikasauvan, ja joululahjaksi akkareita.


nii. vaivannäöllä, keskenmenoilla ja rahalla tehty rakkauspakkaus on tuo pieni mies. josta on kasvamassa suuri persoona. ihan itkettää kuinka mua/meitä on tommosella tyypillä siunattu, ja itkettää sekin kuinka valtavasti sitä voikaan tommosta pöhelöä pentuaan äiti rakastaa. kiitos anonyymille (hiukan selkeesti kahjolle mutta komealle) tanskalaisherrasmiehelle maailman suurimmasta lahjasta.
kiitos.

onnea kulta. kiitos että olet.

 *kysy vaikka hääyleisöltä. tyyppi oli hiukan liekeissä tanssilattialla.
** esim. kun oltiin menossa "naimisiin" maistraattiin lähtiessä jäbä panikoi, itki ja tärisi. ei menny vaatteet päälle, ei kyennyt rauhoittumaan, ja "kerää ittes"-kehotuksiin se huohotti "mä yritän, mä yritän..."  oli se jännä paikka.

1 kommentti:

  1. Etukäteisonnittelut teidän vauvalle ^_^ Meidän esikoinen tulee kolmen yön päästä jo viisi kans!!!

    VastaaPoista