kaupassa pää sutii tyhjää kaikkiaan,
eikä mikään oikeen kuulosta houkuttelevalta.
ja aletaan murun kanssa oleen ihan finaalissa ja turhautuneita vääntää samoja ruokia päivästä toiseen.
mullahan on takana jo 18 vuotta miltei päivittäistä ruoanlaittoa,
ja se saakeli alkaa painaa.
tässä yks uusi resepti, jota pakko kokeilla heti ensiviikolla,
kun sattuneesta syystä apinat on innostuneet syömään punajuurta männäviikolla.
kiitti g-täti vinkistä!
kuulostaa oikeen hyvältä syysherkulta!
| 2 | keskikokoista punajuurta | 
| 2 | perunaa | 
| puolikas | sipuli | 
| 200 g | paistijauhelihaa | 
| 2 tl | öljyä | 
| 1 dl | keitettyä riisiä | 
| ohraa | |
| 1 dl | ruokakermaa | 
| 100 g | kevytsulatejuustoa | 
| 0,5 tl | suolaa | 
| 0,5 tl | timjamia | 
Valmistusohje
- Kuori ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi.Hienonna sipuli.
 - Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä sipuli. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
 - Lisää pannuun juuresraaste, keitetty riisi, kerma, sulatejuusto ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
 - Levitä seos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti